DNS totaalprojecten -

Kwalitatief en duurzaam bouwen.

HALLO, WIL JIJ DNS BETER LEREN KENNEN?

Ontdek de aanpak van Dns totaalprojecten. Bekijk het efficiënte stappenplan om je droomwoning helemaal op maat te realiseren.

IMG_2727 2

DE DNS-VISIE

Het spreekt voor zich. Een bouwproces is complex en ‘kwalitatief bouwen’ valt niet simpelweg samen te vatten in enkele woorden. Je gerealiseerde woning moet jou, je gezin, je familie en vrienden op lange termijn plezier gunnen. In jouw unieke gerealiseerde woondroom bouw jij immers, samen met je gezin of met vrienden, verder aan leuke herinneringen. En dus neemt DNS totaalprojecten ruim de tijd om je als bouwheer goed te leren kennen. Dns luistert, overlegt, optimaliseert net zolang tot jij als bouwheer voelt dat het helemaal goed zit. 

Dns totaalprojecten heeft meer dan 50 jaar goed onderbouwde en technische bouwervaring. Met een team van experten: interieurarchitecten, ingenieurs, vakmannen, … zetten we graag onze tanden in jouw unieke woondroom tot in detail. Want zoals jij is er maar één. 

Tijdens het bouwproces kan jij als bouwheer op beide oren slapen. . Reken maar op professionele aandacht voor elk onderdeel, ook als jij het niet zelf ter sprake brengt. Wij zorgen ervoor.

HET TEAM ACHTER DE SCHERMEN

Sven Maes

Zaakvoerder

Nick Maes

Projectleider

Dirk Maes

Sales manager