GETUIGENISSEN

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

DNS totaalprojecten realiseert als totaalaannemer uw droomwoning van A tot Z, volledig op maat.
Enkele klanten aan het woord.

“DANKZIJ HUN PERSOONLIJKE AANPAK REALISEERDE DNS ONZE DROOMWONING.”

Bouwen met DNS is bouwen met professionals. Van ontwerp tot afwerkingsfase hebben zij ons bijgestaan op alle vlakken. Technisch bouwadvies, praktische bijstand, snelle en efficiënte antwoorden op onze vragen, hulp bij de keuze van afwerkingsmaterialen en interieur. Niets was hen teveel! De interieurarchitecte heeft meerdere winkels met ons bezocht op zoek naar het ideale parket, het beste kraanwerk en de mooiste natuursteen. Constant hadden wij het gevoel dat we begeleid werden door échte professionals. Werden er extra’s gevraagd door ons, dan werd daar meteen open over gecommuniceerd zodat we niet voor verrassingen zouden komen te staan. 

Jos & Veerle
Aannemer nieuwbouw {{mpg_stadhl}}
Nieuwbouw Oudenaarde

ALLES IS MOGELIJK, ALLES KAN.

We zijn heel tevreden over ons huis. We wonen hier graag en goed. En we kijken ook met tevredenheid terug op het hele bouwproces. Wat ons enorm charmeerde, was de zeer vlotte en persoonlijke begeleiding in alle fases. Het ging verder dan advies: van begin tot einde werd er ook naar óns geluisterd. En er is ook altijd aan onze wensen voldaan.

Dns neemt heel wat zorgen weg waar je anders als bouwheer mee kampt. Het is fijn om dat te ervaren. Wij hebben beiden een drukke job en dan voelt het goed om te weten dat er continu iemand bezig is met je bouw. Ook leuk is dat je altijd weet bij wie je in welke fase terecht kan: één aanspreekpunt en geen verwarring.

Gilles en Emilie

“EXTERIEUR EN INTERIEUR SLUITEN HARMONIEUS OP ELKAAR AAN.”

Wij wonen hier heel graag. En we hebben ook – samen met DNS – heel graag aan dit huis gebouwd. Alles is super vlot verlopen, van voorbereiding tot oplevering. We hadden vooraf zelf een aantal ideeën. DNS snapte wat we bedoelden met de voorbeelden die we toonden. Ze verfijnden, verbeterden en vulden aan. Het klikte meteen.

Kristof en Leen
Aannemer nieuwbouw {{mpg_stadhl}}
Aannemer nieuwbouw {{mpg_stadhl}}

“MOCHT IK OPNIEUW BOUWEN, DAN KOOS IK WEER VOOR DNS.”

Ik woon nu al 6 jaar in ons huis. En ik ben heel tevreden. Mocht ik opnieuw bouwen, dan koos ik weer voor Dns. Waarom? Omwille van hun aandacht voor afwerking en materiaalkeuze. Maar ook hun aandacht voor ons project en onze wensen. Bij Dns voelde ik van bij de start een engagement. Ze doen wat ze zeggen én zeggen wat ze doen. Ze werken oplossingsgericht en denken mee. Dat voel je als bouwheer. Hun geheim schuilt volgens mij in een sterk projectmanagement en hyperprofessionele opvolging.

En heel belangrijk: er is altijd een open communicatie. Alles is bespreekbaar en men is steeds bereid om uitleg te geven. Ik had vragen bij bepaalde punten van mijn offerte. Alles werd haarfijn verklaard.

Matthias en Magalie

KWALITATIEF, DUURZAAM BOUWEN