Pleisterwerken Hoegaarden

U bent aan het bouwen en op zoek naar iemand die alle pleisterwerken in Hoegaarden doet? 

U bent aan het renoveren en uw muur of plafond kan wel een opknapbeurt gebruiken en u wilt de kosten zo laag mogelijk houden. Dan is het noodzakelijk om een stucadoor Hoegaarden in te huren.

Bij Dns kan je terecht voor al uw pleisterwerken in Hoegaarden. Voor zowel het bepleisteren van muur, plafond als voorgevel kan je bij ons terecht. 

Afhankelijk van de wensen van de klant wordt er gekozen naar een budgetvriendelijke maar toch kwalitatieve oplossing. Wij beschikken alvast over de kennis, materiaal en vakmensen om ook uw pleisterwerk tot in de puntjes uit te voeren.

Wenst u een offerte of meer informatie omtrent het bepleisteren van uw woning? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in. 

 
Pleisterwerken HoegaardenIk geef toestemming om mijn data verkregen uit dit formulier te verwerken conform het privacybeleid.

U bent niet alleen op zoek naar een plakwerker voor uw project maar naar iemand die ook de ruwbouw, elektriciteit of verwarming voor zijn rekening neemt. Dns totaalprojecten is een totaalaannemer van nieuwbouwwoningen die je unieke bouwdroom van A tot Z, volledig op maat realiseert.  Naast nieuwbouwprojecten kan je bij Dns ook terecht voor totaalrenovaties of gedeeltelijke werken zoals bijvoorbeeld enkel ruwbouwwerken. De persoonlijke begeleiding, gecombineerd met meer dan 10 jaar bouwexpertise van Dns, zorgt voor een hoogkwalitatief resultaat, een op een met je persoonlijkheid en wensen. 

Alle diensten van Dns totaalprojecten

Ontdek hieronder een greep uit onze diensten naast het uitvoeren van pleisterwerken