Pleisterwerken

Op zoek naar het perfecte pleisterwerk? Nood aan een stukadoor die van aanpakken weet en uit de voeten kan met pleisterwerken? Dan zit u goed bij Dns. Wij nemen zowel binnen- als buitenmuren onder handen en zorgen voor een vlekkeloze en duurzame afwerking. Zo geniet u jarenlang van een piekfijn resultaat.

Zowel binnen- als buitenpleisterwerken

Nieuwbouw of een renovatieproject waar bepleistering of stucwerk nodig is? Wij zijn al onderweg. Als ervaren specialisten in allerhande pleisterwerken zorgen we voor vakwerk dat gezien mag worden. Met onze jarenlange ervaring zorgen we voor een uitmuntend resultaat. Zowel plafonds als muren nemen we onder handen en geven we een compleet nieuwe uitstraling. Een buitengevel die opnieuw bepleisterd moet worden? Reken maar op Dns.

Pleisterwerken {{mpg_stadhl}}

Jarenlange ervaring in pleisterwerken

Dankzij onze ervaring in pleister- en bezettingswerken kunnen we snel schakelen en snel opleveren. Dit zonder ook maar enigszins aan kwaliteit in te boeten. Wij luisteren naar uw noden en gaan aan de slag. In geen tijd zorgen we voor een totale make-over van uw pleisterwerk en zorgen we voor een nieuwe uitstraling. Reken maar dat we steeds het geknipte materiaal en gipsplaten op voorraad hebben. Ook het aanbrengen van sierpleister en sierlijsten vormt geen enkel probleem.

Voor welke pleisterwerken kan u bij ons terecht?

Bij Dns kunt u terecht voor:

 • Binnenwerk
  Wij zijn gespecialiseerd in binnenbepleistering en dit voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Ons vakkundig team zorgt voor vlekkeloos pleisterwerk.
 • Buitenwerk
  Uw buitengevel onder handen laten nemen? Crepi heeft voor ons alvast geen geheimen meer, maar andere opties zijn uiteraard mogelijk.
 • Vochtbestrijding
  Door gebruik te maken van de juiste technieken geven we vocht geen kans.
 • Algemene aannemingswerken
  Als aannemer zijn we thuis in het hele bouw- en renovatieproces. Met plezier nemen we uw volledige project in handen.

Budgetvriendelijke afwerking

Tijdens ons eerste vrijblijvende gesprek polsen we naar uw verwachtingen en budget. Wij werken steeds met kwalitatieve materialen, maar streven wel naar een budgetvriendelijke afwerking. Zowel de kennis, het materiaal als de vakmensen zijn alvast voorhanden om van uw project een succes te maken. Tientallen klanten rekenen jaarlijks op onze expertise en met plezier tonen we u enkele van onze referentieprojecten. Ook op onze website kunt u tal van referenties vinden. Al heel wat jaren zijn we een referentie op het gebied van pleisterwerken in de regio Merelbeke.

Op zoek naar een plakker? Dien hieronder volledig vrijblijvend een aanvraag in.
  Ik geef toestemming om mijn data verkregen uit dit formulier te verwerken conform het privacybeleid.

  Alle diensten van Dns totaalprojecten