Aannemer Merelbeke

U bent aan het bouwen in Merelbeke en op zoek naar een aannemer die alle ruwbouwwerken doet? 

Of bent u aan het renoveren in Merelbeke en bent u op zoek naar een aannemer die u helpt in het opknappen van uw bestaande woning?  DNS is een totaalaannemer waar u ook terecht kan voor bijvoorbeeld enkel en alleen ruwbouwwerken. 

Afhankelijk van de wensen van de klant wordt er gekozen naar een budgetvriendelijke maar toch kwalitatieve oplossing. Wij beschikken alvast over de kennis, materiaal en vakmensen om ook uw nieuwbouw of renovatie project tot in de puntjes af te werken.

Wenst u een offerte of meer informatie omtrent de rol van DNS als aannemer van uw woning? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in. 

 
Aannemer Merelbeke
    Ik geef toestemming om mijn data verkregen uit dit formulier te verwerken conform het privacybeleid.

    U bent niet alleen op zoek naar een aannemer die de metselwerken uitvoert maar naar iemand die de elektriciteit of verwarming voor zijn rekening neemt? Dns totaalprojecten is een totaalaannemer van nieuwbouwwoningen die je unieke bouwdroom van A tot Z, volledig op maat realiseert.  Naast nieuwbouwprojecten kan je bij Dns ook terecht voor totaalrenovaties of gedeeltelijke werken zoals bijvoorbeeld enkel elektriciteitswerken.

    De persoonlijke begeleiding, gecombineerd met meer dan 10 jaar bouwexpertise van Dns, zorgt voor een hoogkwalitatief resultaat, een op een met je persoonlijkheid en wensen. 

    Alle diensten van Dns totaalprojecten

    Ontdek hieronder een greep uit onze diensten naast het uitvoeren van Metselwerken