Aannemer Kraainem

Een betrouwbare aannemer in Kraainem? Een specialist die thuis is in zowel nieuwbouw als renovatie? Dan zit u gebeiteld bij Dns. Als aannemer in de regio Kraainem, zijn we gespecialiseerd in totaalprojecten van A tot Z. Van sleutel-op-de-deur tot enkel ruwbouw of elektriciteitswerken: voor alle klussen en verbouwingswerken, staan we bij Dns klaar. Logisch dus dat we als aannemer ontzettend gewaardeerd worden door de tientallen klanten die de voorbije jaren met ons in zee gingen.

Aannemer Kraainem

Aannemer in Kraainem voor totaalrenovaties en nieuwbouw

Dns realiseert bouwdromen: van klein tot groot. Meedenken en bouwoplossingen op maat aanreiken, daar streven we als aannemer naar. Van A tot Z coördineren onze specialisten in Kraainem uw bouwwerken. Zo geniet u van één aanspreekpunt en van gemoedsrust. De mensen van Dns volgen het project nauwgezet op, houden u op de hoogte en zorgen voor een tijdige oplevering. Nieuwbouw of totaalrenovatie: er wordt evenveel zorg aan besteed.

Aannemer met persoonlijke aanpak

Kiest u voor Dns, dan mag u rekenen op een persoonlijke aanpak. U doet zaken met een kleinschalig bedrijf. Een aannemer die garant staat voor korte communicatielijnen, glasheldere afspraken en timings die nagekomen worden. Reken op een individuele begeleiding en een aanpak op maat, geen twee projecten zijn immers gelijk. Met meer dan 10 jaar bouwexpertise in de achterzak, kennen we als aannemer uit de regio Kraainem, het klappen van de zweep. Ook complexere bouwprojecten kunnen dus gerust aan onze vakbekwame bouwexperts overgelaten worden. Keer op keer pakken we uit met verbluffende realisaties die de verwachtingen overtreffen. Steeds op maat van de wensen van onze klanten en het budget. Ook met kleinere budgetten kunnen we mooie resultaten bekomen.

Aannemer uit Kraainem met stevig netwerk aan professionals

Dns beschikt als aannemer over een uitgebreid netwerk aan partners. Stuk voor stuk professionals die dezelfde kwalitatieve maatstaven hanteren en vertrouwd zijn met de werking van Dns. Dit zorgt ervoor dat het bouwproces gesmeerd loopt. Terwijl Dns coördineert, geniet u van het vakwerk van specialisten. Voor onze partners steken we de handen in het vuur.

Van totaalrenovatie tot deelproject

Metselwerk, elektriciteitswerken, sanitair en/of bepleistering? Dns zorgt voor een piekfijn resultaat. Als totaalaannemer is geen enkele klus te zwaar, maar wilt u zelf de handen uit de mouwen steken en slechts deelprojecten uitbesteden, dan is dit ook perfect mogelijk. Bij Dns denken we graag met u mee en vullen we u aan met de nodige expertise.

Meer weten of een offerte?

Wenst u bijkomende informatie over ons als aannemer uit de regio Kraainem of wenst u een voorstel op maat? Contacteer ons en we schuiven graag met u aan tafel om uw bouwdromen te realiseren.

Op zoek naar een aannemer in Kraainem? Dien hieronder volledig vrijblijvend een aanvraag in.
    Ik geef toestemming om mijn data verkregen uit dit formulier te verwerken conform het privacybeleid.

    U bent niet alleen op zoek naar een aannemer die de metselwerken uitvoert maar naar iemand die de elektriciteit of verwarming voor zijn rekening neemt? Dns totaalprojecten is een totaalaannemer van nieuwbouwwoningen die je unieke bouwdroom van A tot Z, volledig op maat realiseert.  Naast nieuwbouwprojecten kan je bij Dns ook terecht voor totaalrenovaties of gedeeltelijke werken zoals bijvoorbeeld enkel elektriciteitswerken.

    De persoonlijke begeleiding, gecombineerd met meer dan 10 jaar bouwexpertise van Dns, zorgt voor een hoogkwalitatief resultaat, een op een met je persoonlijkheid en wensen. 

    Alle diensten van Dns totaalprojecten