Aannemer gezocht?

U bent op zoek naar een betrouwbare aannemer? Een specialist die thuis is in zowel nieuwbouw als renovatie? Dan zit u gebeiteld bij Dns. Als aannemer in de regio Merelbeke, zijn we gespecialiseerd in totaalprojecten van A tot Z.

Van sleutel-op-de-deur tot enkel ruwbouw of elektriciteitswerken: voor alle klussen en verbouwingswerken, staan we bij Dns klaar. Logisch dus dat we als aannemer ontzettend gewaardeerd worden door de tientallen klanten die de voorbije jaren met ons in zee gingen.

Aannemer met persoonlijke aanpak

Kiest u voor Dns, dan mag u rekenen op een persoonlijke aanpak. U doet zaken met een kleinschalig bedrijf. Een aannemer die garant staat voor korte communicatielijnen, glasheldere afspraken en timings die nagekomen worden. Reken op een individuele begeleiding en een aanpak op maat, geen twee projecten zijn immers gelijk. Met meer dan 10 jaar bouwexpertise in de achterzak, kennen we als aannemer uit de regio Merelbeke, het klappen van de zweep. Ook complexere bouwprojecten kunnen dus gerust aan onze vakbekwame bouwexperts overgelaten worden. Keer op keer pakken we uit met verbluffende realisaties die de verwachtingen overtreffen. Steeds op maat van de wensen van onze klanten en het budget. Ook met kleinere budgetten kunnen we mooie resultaten bekomen.

Aannemer {{mpg_stadhl}}

Op zoek naar een aannemer? Dien hieronder volledig vrijblijvend een aanvraag in.
    Ik geef toestemming om mijn data verkregen uit dit formulier te verwerken conform het privacybeleid.

    U bent niet alleen op zoek naar een aannemer die de metselwerken uitvoert maar naar iemand die de elektriciteit of verwarming voor zijn rekening neemt? Dns totaalprojecten is een totaalaannemer van nieuwbouwwoningen die je unieke bouwdroom van A tot Z, volledig op maat realiseert.  Naast nieuwbouwprojecten kan je bij Dns ook terecht voor totaalrenovaties of gedeeltelijke werken zoals bijvoorbeeld enkel elektriciteitswerken.

    De persoonlijke begeleiding, gecombineerd met meer dan 10 jaar bouwexpertise van Dns, zorgt voor een hoogkwalitatief resultaat, een op een met je persoonlijkheid en wensen. 

    Alle diensten van Dns totaalprojecten