Aannemer nieuwbouw

Een nieuwbouw realiseren? Daar komt heel wat bij kijken. Een goede aannemer voor uw nieuwbouw is dan ook essentieel. Bij Dns zijn we alvast thuis in nieuwbouw en hebben we al heel wat nieuwbouwprojecten mogen realiseren. Met onze jarenlange ervaring staan we aan uw zijde en zorgen we voor een piekfijne en tijdige oplevering.

Zowel voor nieuwbouw als renovaties

Naast tal van nieuwbouwprojecten hebben we ook heel wat renovatieprojecten achter de rug. Maar ook wanneer u bijvoorbeeld enkel ruwbouw- of elektriciteitswerken extern wilt laten uitvoeren, staan we voor u klaar. Van klus tot begeleiding van A tot Z: op de expertise van Dns kan u rekenen.

 

>> Contacteer ons

Aannemer nieuwbouw {{mpg_stadhl}}

Thuis in nieuwbouw

Als ervaren aannemer in de nieuwbouw hebben we de voorbije jaren de nodige expertise opgebouwd. Geen project is te complex en u mag rekenen op een betrouwbare dienstverlening, waarbij gemaakte afspraken worden nagekomen en deadlines worden gerespecteerd. Wij zorgen voor korte communicatielijnen en glasheldere info. Vergunningen, certificaten en administratie? Laat het maar aan ons over. Wij zijn op de hoogte van de reglementering en ontzorgen u.

Als totaalaannemer nieuwbouw kunt u met al uw vragen bij ons terecht. Wij nemen de coördinatie van uw nieuwbouwproject op ons en zorgen voor een vloeiend proces, waarbij wij zorgen dat eventuele onderaannemers tijdig aan de slag gaan. Zo behoudt u één aanspreekpunt en wint u heel wat tijd. Wel de voordelen, niet de last.

Hoe gaan we te werk?

Een vrijblijvend adviesgesprek zorgt voor de info die we nodig hebben om een offerte en plan van aanpak op te maken. We bekijken de mogelijkheden en brengen uw wensen in kaart. Op die manier kunnen we u een gedetailleerde offerte voor uw nieuwbouw overmaken. Vervolgens tekenen we de concrete plannen uit en stellen we een planning op. Daarbij houden we uiteraard rekening met uw verwachtingen en budget. Wij passen ons probleemloos aan. Tijdens de werkzaamheden informeren we u en houden we u op de hoogte. Een duidelijke communicatie vinden we essentieel gedurende het hele traject.

Onze troeven

Kiest u voor Dns, dan kiest u voor een expert in nieuwbouw. Een kleinschalige aannemer die garant staat voor een directe communicatie. Wij werken kwalitatief, beschikken over heel wat vakkennis en leveren op binnen de afgesproken termijn. Door onze doelgerichte aanpak kunnen we ook met kleinere budgetten aan de slag.

Tal van referenties

Bekijk gerust enkele van onze referenties. Deze klanten zijn stuk voor stuk ambassadeurs voor onze nieuwbouwprojecten. In de regio Merelbeke tonen we u graag heel wat van onze realisaties.

Meer weten?

Op zoek naar een aannemer voor uw nieuwbouw? Neem contact op en we komen graag langs. We luisteren naar uw noden en komen met een voorstel op maat, dit uiteraard geheel vrijblijvend. Uw nieuwbouw is bij ons in betrouwbare handen.

Op zoek naar een aannemer nieuwbouw? Dien hieronder volledig vrijblijvend een aanvraag in.
    Ik geef toestemming om mijn data verkregen uit dit formulier te verwerken conform het privacybeleid.

    Alle diensten van Dns totaalprojecten