BOUWEN OP MAAT

Ieder zijn droomplek is uniek. Totaalaannemer Dnstotaalprojecten realiseert uw droomwoning op maat, tot in het kleinste detail en volledig tot in de puntjes. Dit doen we met onze meer dan 10 jaar ervaring, onze technische kennis en ster partners.

Iedereen zegt bouwen is steeds een beetje rouwen maar bij Dns totaalprojecten is bouwen gewoonweg fun! Kies voor zorgeloos bouwen met Dns totaalprojecten. Kies voor duurzaam kwalitatief wonen.

DE UNIEKE DNS AANPAK. OP MAAT, EFFICIËNT EN PERSOONLIJK, ...

1. VAN IDEE TOT EIGENLIJKE BOUWAANVRAAG

DNS totaalprojecten bouwt helemaal op maat van de klant. Hier is het van cruciaal belang dat we tijd nemen u leren kennen. We luisteren naar uw wensen en verwachtingen. Enkel zo kunnen we ook uw droomwoning realiseren.

Heb je reeds een plan van je architect op zak, of werk je liever samen met uw eigen architect? Geen probleem! Heb je nog geen architect? Dan stellen we je graag iemand voor die 100% past met uw wensen. Samen met de architect bepalen we de juiste materialen die ook in uw budget passen. We stellen wel steeds kwaliteit en duurzaamheid voorop.

2. FINETUNEN WENSEN, VAN IDEE TOT EEN OFFERTE, VOLLEDIG IN DETAIL

We ontkennen niet dat bouwen een zeer complex proces. Samen zorgen we dat dit proces zo eenvoudig mogelijk verloopt. Eenmaal het ontwerp volledig op punt staat bezorgen we we u een transparante offerte.

Na de goedkeuring van de offerte wordt je droomwoning volledig uitgewerkt door de architect. Samen met de architect zorgt DNS totaalprojecten voor een volledig dossier waarin alle zaken zoals veiligheid, stabiliteit en duurzaamheid aan bod komen. 

Totaal aannemer {{mpg_stadhl}}

3. REALISATIE VAN UW DROOMWONING

Goed begonnen, da’s half gewonnen. Van start tot finish staat DNS totaalprojecten als totaalaannemer in nauw contact met alle betrokken partijen. Proactief worden alle stappen uitvoerig besproken en zorgen we samen voor een vlotte uitwerking van uw droomwoning.

De ruwbouw en technieken (elektriciteit, sanitair, verwarming) van je woondroom wordt volledig gerealiseerd door de eigen ploegen van DNS totaalprojecten. Dit laat ons als totaalaannemer, toe je bouwproces volledig te beheersen en bij te sturen waar nodig, veel verder dan het enkel kunnen opvolgen en kunnen coördineren. 

4. KWALITATIEF EN DUURZAAM WONEN

De kans is groot dat je maar één keer bouwt in uw volledig leven. Daarom proberen we bij DNS totaalprojecten ervoor te zorgen dat we uw droomwoning zo kwalitatief en duurzaam mogelijk kunnen afleveren. Zo geniet je nog jaren van uw droomwoning zonder enige zorg.

Het moment van de waarheid is aangebroken. Je woning is klaar en wordt opgeleverd. Gefeliciteerd met uw woning of verbouwing! Geniet er met volle teugen van!

REALISEER OOK UW WOONDROOM WAAR MET DNS TOTAALPROJECTEN.

Heb je vragen? Kom gerust langs voor een verkennend gesprek. 

DNS totaalprojecten helpt je graag verder.

GETUIGENISSEN

Aannemer nieuwbouw {{mpg_stadhl}}

GETUIGENIS

“DNS zorgde voor een zeer persoonlijke aanpak met oog op onze wensen en budget.”

Matthias & Magalie

REALISEER SAMEN MET DNS TOTAALPROJECTEN DROOMWONINGEN

DNS TOTAALPROJECTEN STAAT STEEDS OPEN VOOR NIEUWE SAMENWERKINGEN MET (INTERIEUR) ARCHITECTEN. INTERESSE? NEEM ZEKER CONTACT OP.

DNS realiseert als totaalaannemer duurzame en kwalitatieve droomwoningen volledig op maat voor de klant. Iedere woning start vanuit een andere visie en wordt gerealiseerd met materialen in lijn met de persoonlijkheid en stijl van de klant.  DNS werkt voor deze visie samen als aannemer met gespecialiseerde partners.  Zin om een mogelijke samenwerking met DNS op te starten? Wij willen je graag ontmoeten.